Jos van Extel Fotografie

Waarom een evenementen fotograaf ?

Een beter resultaat:


Ik ben gespecialiseerd in het fotografen van evenementen, ik bezit een vaardigheid zowel in fotografie als wel de nabewerking. Mijn  foto's maken meer impact door hun kleur, contrast, lichtval en levendigheid.

Ik fotografeer uw event, ( communie) feest, congres, beurs, gala of symposium uit alle hoeken en maak er een schitterende reportage van die uw communicatie maximaal ondersteunt en u helpt de herinnering lang vast te houden.

Een gespecialiseerde evenementen fotograaf heeft veel ervaring, hij begrijpt evenementen van binnen en buiten kent veel locaties ( ik zorg dus dat ik altijd op tijd ben ) en ken de druk waarmee event organisatoren aan blootstaan.

Dit leidt tot een goede en prettige samenwerking. Uw reportage bestaat uit meer foto's uit verschillende hoeken genomen, met een grote diversiteit aan beelden. Ook na uw event ontvangt u een goede service, u hoeft niet lang op uw beelden te wachten. Als u extra wensen heeft is er van alles mogelijk en de prijs is conform afspraak. 

Vaak wordt gevraagd om tijdens het event een goed portret te maken van  een of meerdere personen. Dit kan met de sfeer van het event op de achtergrond of met een banner op de achtergrond. Ook kan ik een kleine studio opbouwen zodat u en uw gasten op een neutrale omgeving worden gefotografeerd. Tevens is het mogelijk om met een groen doek te werken ( ChromoKey ) zodat een door u gekozen achtergrond gebruikt wordt.


Referenties: